LUNA TEATER

LUNA TEATER dri­ves av Lone Klein. Lone har tur­nert med blant annet fore­stil­lin­ge­ne Alba tros­ser alt, Furen i pan­na og Ole­an­na og jule­en­ge­len gjen­nom DKS, på Kul­tur­hus, biblio­tek og barne­ha­ger med til sam­men rundt 600 fore­stil­lin­ger. Hun har også vært skue­spil­ler i Hotel Cæsar, der hun spil­te karak­te­ren Bea Jør­gen­sen i tre og at halvt år. Lone er også dra­ma­ti­ker og tea­ter­pe­da­gog. Hun har under­vist ved Oslo Kul­tur­sko­le i 7 år.

AKTUELLE FORESTILLINGER:

NYHET!   GRANTREET: LEKENT OG UNDERFUNDIG FORTELLERTEATER MED LUNA TEATER

Det lil­le gran­tre­et står i sko­gen mel­lom alle de sto­re trær­ne og har det så tra­velt med å bli stor, at det slett ikke opp­le­ver alle tin­ge­ne som skjer omkring det. Det ten­ker kun på hva det skal opp­le­ve når det blir stør­re, eld­re og klo­ke­re. Men en dag blir tre­et felt og kom­mer inn i stu­en til jul .….

Med liv, lek og lyst for­tel­ler Lone H.C. Ander­sens vak­re jule­even­tyr om det lil­le gran­tre­et, som leng­tet så mye etter å bli noe annet at det glem­te å leve. Lones gjen­for­tel­ling far­ges av glit­ren­de barn­doms­min­ner om dansk jule­fei­ring i far­mo­rens fan­tas­tis­ke jule­hus. I fin­stu­en bod­de et kjempe­stort jule­tre som ingen fikk se før på jule­af­ten, med leven­de lys og ver­dens vak­res­te pynt, og i en gam­mel hyl­le lev­de bitte­små figu­rer sitt eget liv i vatt-snø og glit­ter. En even­tyr­lig og magisk ver­den for lil­le Lone. Like magisk er H.C. Ander­sens his­to­ri­er. Og kan­skje kla­rer Lone å tryl­le fram en liten prin­ses­se også?

Ned­last­bar fly­ger HER

Pro­mo­tekst  HER

Foto HER

 

ALBA TROSSER ALT

Plas­tikk til mid­dag: Alba­tros­se­ne Alba, mam­ma og pap­pa lever midt i Stille­ha­vet, men de kjen­ner plas­ten bed­re enn bøl­ge­ne og fiske­ne. Den fine farge­rike plas­ten er over­alt! Når Alba skal lære å fly blir hun svei­pet av går­de av vin­den og ut over det sto­re vil­le havet. Uten ret­nings­sans ender hun opp på helt nye stren­der – stren­der uten plast? En bereist krab­be viser hen­ne livet på para­dis­øya og Alba for­står fort: Hun må red­de fami­li­en sin! Men hvor­dan skal hun fin­ne vei­en hjem? Og hvor­dan skal hun få plast­fjel­let til å slut­te å vokse?

En fore­stil­ling om å opp­da­ge den sto­re vide ver­den, gode ven­ner og en storm­fugls mot!

Se HER for mer infor­ma­sjon, tek­nisk rai­der og PR materiale.

Av Lone Klein
Med Lone Klein og Erlend Vetleseter
Regis­sør Step­hen Hutton
Dukke­ma­ker Kari Noreger
Pro­du­sert av Unge Viken Tea­ter og Luna Teater